Uitvaartwensen

Uitvaartwensen

Uitvaartwensen bespreken

Wilt u begraven worden of toch een crematie. Welke begraafplaats of crematorium? Op het moment van overlijden moet er vaak in zeer korte tijd veel knopen worden doorgehakt. Voor nabestaanden vaak een zware taak, omdat vaak niet duidelijk is wat de overledene had gewild. We leven nu eenmaal in een maatschappij waarin we het vaak moeilijk vinden om over onze eigen dood of uitvaart te spreken. Toch is het goed om bepaalde zaken op papier te zetten, om zo uw nabestaanden te ontzorgen en onzekerheid bij uw dierbare te voorkomen.

Persoonlijk wensenboekje

Lijffijt Uitvaartverzorging heeft een speciaal wensenboekje ontwikkeld, zodat het nog gemakkelijker wordt uw wensen vast te leggen. Het boekje is zowel digitaal als in een papieren versie te verkrijgen. De digitale versie kunt u hier downloaden. De papieren versie is tevens geheel gratis en vrijblijvend aan te vragen. U kunt dit doen door het onderstaande aanvraagformulier in te vullen. U ontvangt het boekje binnen enkele dagen per post.

Vastleggen van uw wensen en inzicht in de kosten

Wilt u liever uw wensen uitgebreider en specifieker vastleggen en daarnaast ook een kostenbegroting ontvangen? In een persoonlijk gesprek kan ik uw wensen op papier zetten en u een kostenbegroting geven. U ontvangt van mij een transparant en gedetailleerd overzicht van uw wensen en deze kunt u op een goed vindbare plek bewaren. Het is daarbij verstandig uw naasten hiervan op de hoogte te stellen, zodat zij weten dat u uw wensen vast hebt laten leggen. U ontvangt daarnaast, indien u dat wenst, ieder jaar gratis een geïndexeerde kostenbegroting op basis van uw wensen. Op deze manier heeft u altijd een actueel beeld van de kosten. U kunt natuurlijk altijd uw wensen wijzigen, dit kunt u doen door contact met mij op te nemen, zodat ik uw wensen formulier aan kan passen

Klik hier om het persoonlijke uitvaartwensen formulier te downloaden.

Aanvraag Wensenboekje