Waardevaste Uitvaart

Waardevaste Uitvaart

De Waardevaste Uitvaart ontzorgt u en uw nabestaande(n)

We doen graag wat leukers dan praten over onze eigen uitvaart. Soms is het de moeite waard om dit wel te doen. Zo heeft Lijffijt Uitvaartverzorging de Waardevast Uitvaart ontwikkeld. Op deze manier neemt u de regie over uw eigen uitvaart in handen.

Hoe werkt het?

De Waardevaste Uitvaart is een uitvaartverzekering waarbij we uw uitvaartwensen vastleggen in een overeenkomst. In een persoonlijk gesprek bespreken we al uw wensen. Alles komt aan bod. Wilt u liever begraven of gecremeerd worden? Wenst u volgauto’s?. Door deze wensen uit te spreken en vast te leggen, hoeven uw nabestaanden daar te zijner tijd niet meer over na te denken.
U betaalt de kosten van uw eigen uitvaart vooraf én tegen het huidige prijspeil. Het bedrag wordt door u bij de verzekeringsmaatschappij in depot gestort. Op deze manier is alles geregeld. Door de Waardevast Uitvaart hoeft u zich ook geen zorgen meer te maken over toekomstige kostenstijgingen. Wij hebben alles alvast met u geregeld.

Wat is uw voordeel

​Jaarlijks stijgen de kosten voor een uitvaart met zo'n 2 tot 4,5%. Met de waardevast regelt u de uitvaart tegen de op dit moment geldende tarieven. Al vindt het overlijden pas over twintig jaar plaats, u betaalt precies hetzelfde bedrag, namelijk het bedrag dat u in depot heeft gestort bij de verzekeringsmaatschappij.

Vragen?

​Heeft u vragen, neemt u gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.