“Geen stijl, maar des te meer karakter heeft de stad. Een harde en benepen eigenzinnigheid.”

Bijzondere uitvaartlocaties in Utrecht

Een uitvaart in de regio Utrecht

Schilderachtige grachten, oude werven en natuurlijk de Domtoren: Utrecht is oogverblindend mooi. Als geboren Utrechter ken ik alle prachtige plekken in deze regio. Ik luister aandachtig naar uw wensen en inspireer u graag met diverse afscheidslocaties bij u in de buurt. Of u nu gaat voor een traditionele uitvaart of een afscheid op een bijzondere locatie.

Van De Dom

tot Maarssen

Een Utrechter voelt zich pas thuis als hij de Dom weer heeft gezien. Tijdens de laatste momenten kan deze markante toren een rol spelen. Maak een ereronde langs de Dom of plan de uitvaart in deze kerk. Ook buiten de binnenstad zijn legio mogelijkheden. Wat denkt u bijvoorbeeld van een afscheid in de karakteristieke raadzaal van de Parel van Zuilen of langs het water bij Paviljoen de Wilgenplas?

Locaties van

betekenis

Waar u vroeger gebonden was aan een begraafplaats of crematorium, kunt u het afscheid nu op praktisch iedere locatie houden. Dat schept mogelijkheden om de uitvaart zo persoonlijk mogelijk in te kleden. Kippenvel bezorgen de locaties waar een bijzondere herinnering aan vastkleeft. Van de favoriete kroeg tot de eigen achtertuin: alles is bespreekbaar en ik denk graag met u mee.