Lijffijt is een bekende naam in Utrecht.

Lijffijt Uitvaart

De periode na een overlijden is vaak hectisch en emotioneel. Het is dan fijn dat u terug kunt vallen op een uitvaartverzorger die bij u past. Als geboren en getogen Utrechter spreek ik uw taal. Ik zorg dat u zich op uw gemak voelt en uzelf kunt zijn. Ik ben flexibel, neem ruim de tijd en luister aandachtig naar uw wensen.

 

Bijzonder vind ik het dat ik op zo’n cruciaal moment in uw leven aan uw zijde mag staan. Ik geef me dan ook voor de volle honderd procent. Ik loop met u mee en begeleid en adviseer u. Ook neem ik al het papierwerk voor mijn rekening. Zo kunt u zich zonder zorgen voorbereiden op het laatste afscheid.

Over Robin Lijffijt

Mijn eerste uitvaart was die van een leraar. Ik was pas 8, maar ik vond het afscheid verschrikkelijk mooi. Alle mensen die bij elkaar kwamen, de bloemen, de tranen. Ik vond het toen ontzettend indrukwekkend en nog steeds krijg ik regelmatig kippenvel van de voelbare liefde op de dag van het afscheid. Als uitvaartverzorger help ik u om de uitvaart diezelfde sfeer te geven en precies zo te regelen als u voor ogen heeft.

“Een afscheid moet in één keer perfect. Als uitvaartverzorger help ik u om knopen door te hakken en rust te vinden.”