Over Robin

Over Robin

Mijn naam is Robin Lijffijt, ik ben 39 jaar, geboren en getogen in Utrecht en woon op dit moment, samen met mijn twee (pleeg)kinderen, in Maarssen. In mijn jeugd was ik al geïnteresseerd in alles wat met een uitvaart te maken had, echter heb ik pas na het overlijden van mijn oma, in 2014, besloten om echt werk te maken van mijn droom om uitvaartverzorger te worden. Vanaf 2014 ben ik begonnen met het volgen van diverse opleidingen om een basis te leggen voor mijn uiteindelijke doel, mijn eigen uitvaartonderneming, In 2015 startte ik met de opleiding Uitvaartverzorger bij Docendo en heb deze in december 2016 afgerond. 

Waarom een eigen onderneming?

‚ÄčIn de tijd dat ik nog voor een "baas" werkte werd het steeds duidelijker dat ondernemingen steeds meer werken met procedures en tijdslimieten, waardoor er steeds minder tijd en flexibiliteit was richting de klant. Met name in de uitvaarzorg is dat iets wat, naar mijn mening, niet mogelijk mag zijn. Door de kleinschalige opzet van mijn onderneming zit ik niet vast aan deze procedures en tijdlimieten. Ik vind het onder andere belangrijk dat nabestaanden de tijd krijgen om een weloverwogen keuze te maken, en die tijd is er weer!.

In januari 2016 ben ik met volle overtuiging gestart met Lijffijt Uitvaartverzorging en mijn drijfveer is een persoonlijke en unieke uitvaart tegen een eerlijk tarief, daarnaast moeten de nabestaanden geheel zonder zorgen zich kunnen voorbereiden op het laatste afscheid. 

Kies een uitvaartverzorger die bij u past

Wanneer u kiest voor een uitvaartondernemer, kies dan een uitvaartondernemer die bij u past. Of u nu kiest voor mij of voor een van mijn collega ondernemers, volg hierin u gevoel. De dagen tussen het overlijden en de uitvaart wordt vaak als intensief ervaren, daarom is het belangrijk dat u een uitvaartverzorger kiest bij wie u zich op uw gemak voelt en u zelf kan zijn.
 
Ik loop met u mee, begeleid en adviseer u, daarnaast zorg ik voor de wettelijke formaliteiten rondom de uitvaart, zodat u in alle rust en stap voor stap afscheid kunt nemen van uw overleden dierbare…