Kosten van een uitvaart

Kosten van een uitvaart

Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart is sterk afhankelijk van uw eigen wensen. U kunt het zo klein of groot maken als u wilt. Er is zoveel te kiezen, maar wat past er bij u? Volg daarin altijd uw gevoel!

Afgezien van de basis uitvaartpakketten die wij aanbieden, is het helaas niet mogelijk om een standaard prijs te geven voor een uitvaart aangezien er zoveel verschillende wensen zijn op dit gebied. Wij vinden het daarom belangrijk u zo goed en transparant mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden en de kosten die daarbij horen.

Uitvaartbegroting

Wilt u weten wat uw uitvaartwensen kosten? Wij maken gratis en geheel vrijblijvend een uitvaartbegroting voor u op aan de hand van uw persoonlijke wensen. U ontvangt ieder jaar van ons per post een geïndexeerde begroting. U kunt zich dan, indien u dat wenst, passend verzekeren, zodat uw nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan. Naast een jaarlijks geïndexeerde kostenbegroting ontvangt u, indien de uitvaart door Lijffijt Uitvaartverzorging wordt uitgevoerd, 10% korting op het basistarief.

Prijsgarantie

Een eerlijke en realistische uitvaartbegroting vinden wij erg belangrijk, u wilt tenslotte niet voor onaangename verrassingen komen te staan als u de uiteindelijke nota ontvangt. Lijffijt Uitvaartverzorging biedt daarom de prijsgarantie.

Aan de hand van uw wensen stellen wij de uitvaartbegroting op, mochten de kosten van de uitvaart meer dan 2,5 % van het offerte totaal overschrijden, en er zijn geen wijzigingen in de geleverde diensten op basis van de begroting, dan komt dit voor rekening van Lijffijt Uitvaartverzorging. Zo garanderen wij dat wij een eerlijke begroting voor u maken zonder verborgen kosten. Maar ook als de kosten lager uitvallen wordt dit in mindering gebracht op de eindnota.

‚ÄčDownload hier het overzicht van onze basisuitvaarten.