Grafmonumenten

Grafmonumenten

Uw wensen op juiste waarde geschat

Als u een graf- of urnmonument gaat uitzoeken, dan zijn er vele mogelijkheden. Er zijn ook genoeg firma’s die u bij uw keuze willen helpen en het monument voor u willen realiseren. Uiteraard wilt u er zeker van zijn dat u bij een goede firma terechtkomt. Een firma die u kunt vertrouwen in de zorgvuldige realisatie van het monument én in de zorgvuldige samenwerking met uzelf. Wij kunnen u zo’n firma adviseren.

Persoonlijk en uniek

Het beste adres voor betrouwbaar maatwerk en een prettig contact met de klant, vinden wij Steenhouwerij Joh. Jansen & Zn. aan de Gansstraat in Utrecht. Bij deze steenhouwerij kunt u terecht met uw meest persoonlijke wensen. Men neemt de tijd om, in overleg met u, tot een ontwerp te komen dat uw wensen tot in alle nuances volgt. Er is een steenhouwersteam werkzaam dat vele technieken beheerst en desgewenst een grafmonument kan maken op zuiver ambachtelijke basis. En een monument van Jansen hoeft niet per se van natuursteen te zijn: desgewenst worden ook materialen als glas, brons en staal toegepast.

Uiteraard is een grafmonument altijd iets heel persoonlijks en unieks. Maar bij Steenhouwerij Joh. Jansen & Zn. kan men het ook echt merken, aan de persoonlijke manier waarop de klanten worden geholpen én aan de bezielde wijze waarop de grafmonumenten tot in alle finesses worden gerealiseerd.

Bij steenhouwerij Joh. Jansen & Zn kunt u terecht voor o.a.:

  • ​Grafmonument
  • Urnen
  • Monumenten voor urn graven
  • Restauratie van bestaande monumenten

Steenhouwerij Joh. Jansen & Zn.:

Gansstraat 130
3582 EL Utrecht
T: 030 – 251 69 55
E: info@steenhouwerij-jansen.nl
W: www.steenhouwerij-jansen.nl