Crematorium Daelwijck

Adresgegevens

Crematorium Daelwijck is onlangs volledig gerestyled en biedt veel mogelijkheden om met muziek, licht, kleuren en beeld een sfeer te creëren die past bij de overledene en bij u als nabestaande. Het crematorium beschikt over een formele en een informele aula, diverse restaurants, twee familiekamers, twee restaurants met uitzicht op de vijver en een grand café. Alle ruimten kenmerken zich door warme kleuren en een moderne inrichting.

Een passende omgeving

De sfeervolle formele aula is zeer geschikt voor grote groepen bezoekers. Voor meer intieme en informele plechtigheden bieden wij de kleinere aula. Hier staan de banken in cirkels om de overledene heen. Om het persoonlijke karakter van de plechtigheid te versterken, kunnen wij op de grote lichtwand alle gewenste kleuren projecteren, bijvoorbeeld de lievelingskleur van uw overleden dierbare. Daarnaast kunnen we op de decorwand foto’s of een film tonen over zijn of haar leven. De prachtige vleugel en moderne muziekinstallatie bieden u de mogelijkheid om het afscheid ook op muzikaal gebied een persoonlijke invulling te geven.

Aula's

Aula 1: Formele aula: max. 900 personen (260 zitplaatsen).
Aula 2: Informele aula: max. 90 personen (60 zitplaatsen).
Reservering aula: vanaf 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten.
Restaurants: De capaciteit is aan te passen aan het opgegeven aantal bezoekers. Reservering restaurants: vanaf 45 minuten; uitbreiding per 15 minuten.

Aula 1 (formele aula) Aula 2 (informele aula)

Beeld en Geluid

Crematorium Daelwijck beschikt over een uitgebreide muziekcollectie, maar het is ook mogelijk om CD’s (hoge kwaliteit MP3 of WMA) af te spelen. Het aanleveren van muziek kan op CD of USB-stick, minimaal 1 werkdag van tevoren voor 12 uur.

Mogelijkheden voor foto en film

Het is mogelijk om beeld/foto's (DVD of PowerPoint) en muziek (CD of USB) af te spelen in de aula. De aula beschikt over een beamer met projectiescherm. Ringleiding is aanwezig. Ook beschikt de aula over een vleugel (Yamaha Clavinova). Deze mag u zelf bespelen.

In de ontvangstruimte en de condoleanceruimte zijn er ook presentatiemogelijkheden. U kunt hiervoor bestanden op een DVD of USB-stick aanleveren, of eventueel uw eigen laptop meenemen. Let er wel op dat de foto's zodanig zijn opgenomen dat de diapresentatie automatisch start.

Opname van de plechtigheid

Wij maken uitsluitend op verzoek van de opdrachtgever een opname van de plechtigheid. Na overdracht van het opgenomen materiaal wordt dit uit ons bestand gewist. Achteraf (na)bestellen is dus niet mogelijk. In het kader van privacywetgeving mag u de opname uitsluitend beschikbaar stellen of vertonen in huiselijke kring.

Onze restaurants

De afgelopen jaren is crematorium Daelwijck gerestyled en uitgebreid met 2 restaurants en een grand café..

Na de plechtigheid zijn de gasten hartelijk welkom in een van onze restaurants. De Fonteinzaal en de Vijverzaal zijn allebei sfeervol ingericht, met warme kleuren, comfortabele stoelen en mooie verlichting. Crematorium Daelwijck biedt een breed assortiment producten: van eenvoudige koffie met cake tot uitgebreide koffie-, lunch- en borrelarrangementen. De professionele keuken beschikt over de modernste voorzieningen om grote groepen te bedienen. De restaurants beschikken elk over zo'n 100 zitplaatsen en bij grotere groepen kunnen de zalen worden samengevoegd.

GrandCafe

Voor meer informatie over de mogelijkheden van Crematorium Daelwijck download onze brochure.
Brochure Crematorium Daelwijck, Ruimte voor afscheid
Horeca kaart Crematorium Daelwijck 2017